Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 23 iulie 2011

"Palarie vara "

Palarie de vara crosetata manual din bumbac mercerizat 100% si accesorizata cu un trandafir alb. Este ideala in zilele fierbinti de vara .La cerere pot realiza modelul si pe alte culori .
Dimensiuni:
circumferinta capului : 56cm
diametrul borului :31 cm
inaltimea : 7 cm

Pret : 65 Ron/buc

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

vineri, 22 iulie 2011

"Costum baie " - cod 009

Si din nou  un costum de baie alb caruia i-am aplicat o mica floricica ca o pata de culoare . Floarea are atasat un ac de brosa , astfel putand fi atasata oriunde pe costumul de baie , dupa cum reiese si din fotografiile de mai sus .
La cerere acest model poate fi lucrat si pe alte nuante .

Pret: 100 Ron/buc

Multumesc Roxanei , pentru acceptul de a publica  pozele trimise cu costumul de baie . Ii vine foarte bine si ii doresc distractie placuta la plaja si sa se bucure de cat mai mult soare . 

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Costum baie " - cod 008

Am revenit si in 2011 cu noi modele de costume de baie special create pentru dumneavoastra.
Alege un costum de baie crosetat si cu siguranta vei iesi din tipar. Aceste costume sunt lucrate manual, cu dragoste, cu rabdare din bumbac mercerizat 100%.
In aceasta vara fierbinte straluceste pe plaja, la strand sau la o petrecere la piscina!

Pret: 100 Ron/buc
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Paturica alb-verde"

 La cererea unei cliente de la targ am lucrat prima mea paturica pentru bebelusi . E lucrata dintr-un fir acryl in nuante alternative de alb si verde deschis .Poate fi un cadou frumos si pentru fetita si pentru baietel , din acest motiv am si ales aceste culori neutre.
Dimensiuni : 76 x 80cm

Utila atat pentru plimbare, cat si in casa, este un element nelipsit din trusoul oricarui  bebelus. Se poate spala atat la masina ,cat si de mana, fiind recomandata spalarea la temperaturi joase, fara clor.
La cerere  pot realiza si cu alte culori si dimensiuni.
Pretul va fi stabilit in functie de material si dimensiuni.
Pret : 65 ron/buc

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Botosei rosu & alb" - bis

 Aici am doua perechi de botosei dulci pentru bebelusi  cu varste intre 0-3 luni . Pot fi un cadou ideal pentru micutul prichindel ce se indreapta spre Sfantul Botez. Sunt lucrati din bumbac 100% si la cerere ii pot realiza si pe alte combinatii de culori si marimi.

Pret: 28 Ron/ buc

Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Poseta pentru o zi deosebita" - continuare


 In continuare voi incerca sa va prezint cateva din ultimele mele creatii . 
Am realizat o noua posetuta cu fir de matase gri, pe care o puteti asorta usor  langa o rochita la o nunta , sau o cununie civila ori, un botez .
Fiind lucrata in nuanta dorita, aceasta poseta poate fi personalizata exact pentru rochia dumneavoastra , fiind cu siguranta unica. 
Beretuta detasabila , face ca poseta sa poata fi purtata intr-un mod elegant in timpul dansului , sau poate fi inlaturata si purtata geanta ca atare .
Pentru a vizualiza aceasta poseta si pe alte nuante va invit sa accesati acest link http://ellacroche.blogspot.com/2010/04/poseta-pentru-o-zi-deosebita.html#

Pret 60 Ron

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

joi, 21 iulie 2011

"Botosei rosu & alb"

 Botosei crosetati din bumbac mercerizat 100% .
Acest model l-am lucrat in doua marimi ....pentru 0-3 luni si 4-8 luni .La cererea dv ii pot lucra si pe alte marimi sau culori .
Daca doriti si talpa antiderapanta , la pretul afisat se mai adauga suma de 6 ron .

Pret : 28 ron/ buc
 
Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Botosei botez "

Botosei delicati ,albi ,crosetati din bumbac mercerizat 100 %, potriviti pentru 0-3 luni. La cerere se pot lucra si alte marimi si pe nuante de culori dorite de dv.

Pret : 28 Ron/ buc

Pentru detalii si comenzi va astept sa imi scrieti pe adresa smihaelaviorica@yahoo.com