Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

Aparitii media

Asa cum v-am spus si pe pagina principala a blogului ,  http://ellacroche.blogspot.com/2011/08/sarbatoarea-sfintei-marii-adus-vanzari.html#
la cea de-a III-a editie a targului handmade organizat de Alin Design Event SRL, eforturile lui Alin au dat roade, astfel incat, in timpul zilei de Sfanta Maria, am fost vizitati de un reporter si un cameraman de la postul local de televiziune " Arges TV". 
Ne-au filmat, ne-au luat interviuri au facut montajul si mai apoi, in editia de seara a stirilor am putut afla si la TV despre targul handmade organizat in centrul Pitestiului.
Aceasta este prima mea aparitie tv, si va spun sincer am avut foarte mari emotii. Un reportaj bun zic eu, mai multe comentarii si reactii astept de la voi :)