Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

Goblenuri

Goblenurile prezentate aici sunt lucrate manual, pe model cu diagrama, în punct clasic, cu doua fire de muline, pe pânza cu desimea de 100 ochiuri/cmp. Înramarea este de tip paspartu.
Pentru iubitorii de arta si frumos, un cadou perfect poate fi chiar si un tablou goblen.

NOTA!!!!!!
1. Livrarea prin Posta Romana este gratuita oriunde in tara. Daca se doreste livrarea prin curier taxele vor fi suportate de catre client.
2. Plata se poate face ramburs sau depuneti contravaloarea intr-un cont bancar . Pentru detalii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

"Corabii in amurg"

Dimensiuni: 17 x 22 cm
15 Culori
Pret: 380 €
"Copilul care plange"

Dimensiuni: 17 x 22 cm
15 Culori
Pret: 300 €