Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 12 noiembrie 2010

" Pluovar copii - McQueen "

Este un pluovar foarte gros, lucrat din lana 100% , numai bun pentru iarna ce vine la sanius . Poate fi cadoul ideal de la Mos Craciun pentru baietelul dumneavoastra. Acesta este realizat pentru un baietel cu varsta cuprinsa intre 3-4 ani .
Dimensiuni :
L maneca =
L pluovar (de la umar in jos)=
largimea =

Pret 
-80 Ron( 1-2 ani)
-105 Ron( 3-4 ani)
-128 Ron ( 5-6 ani)
Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu