Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

luni, 18 aprilie 2011

"Brosa handmade Bianca"

Brosa crosetata manual din fir acrylic , in nuante de rosu si roz. Poate fi un accesoriu ideal pentru a da o pata de culoare si personalitate unei palariute sau caciulite , o geanta , rochita....
Sistemul de prindere este special pentru brose , si NU ac de siguranta.
Dimensiune = 8 cm 

Pret : 10 Ron/buc ( disponibil si in alte nuante la alegerea dv )

Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail  smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu