Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 28 martie 2013

Poncho cu canafiori si trandafiriFoarte practic in zilele racoroase de primavara - toamna acest poncho ii va face cu siguranta mare placere sa il poarte, fetitei dumneavoastra . Este lucrat dintr-un fir de PNA si croseta de 3mm . Acesta este lucrat pentru o fetita cu varsta intre 6 -9 ani.


Pret 95  Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu