Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 10 aprilie 2010

"Geanta Veronica"

cod 005 Pret 80 Ron cod 004 Pret 80 Ron cod 003 Pret 80 Ron cod 002 Pret 100 Ron
cod 001 Pret 100 Ron

Genti deosebite, unicate, lucrate exact in nuantele dorite de dumneavoastra , ce pot fi asortate la orice tinuta . Sunt crosetate din bumbac mercerizat 100% sau la alegere, din matase , captusite si cu buzunar interior pe mijloc. Se inchid cu ajutorul unei capse- magnet sau , la cerere cu fermoar. Pot avea atasate 1 trandafir sau mai multi ori nici unul ca in poza de mai jos .


Pret 75 Ron ( simpla)


Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu