Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

duminică, 11 aprilie 2010

"Top Fantezia"
= modelul original este cel prezentat mai jos=

Lucrat din bumbac 100%, acest top are un aspect deosebit , centrul atentiei fixandu-se pe floarea ce reiese frumos in urma crosetului. Poate fi purtat ca atare , sau cu un maieu negru ( cum este in prezentarea mea ) ori o alta combinatie pe gustul dumneavoastra. Se poate realiza in orice nuanta doriti .
Pret 85 Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu