Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

luni, 14 iunie 2010

Brosa- crin rosu

Cu aceasta brosa va puteti accesoriza orice articol de imbracaminte sau o geanta . Lucrata din bumbac mercerizat si apretat usor poate sta foarte bine la un top, sau un costum de baie .....o palarie , ori o geanta minunata de plaja . Lasati-va conduse de imaginatie si innoiti-va garderoba printr-o simpla brosa ce poate fi rosie , alba, portocaliu , sau , la alegerea dumneavoastra orice combinatie de culori.

Pret 15 Ron

Pentru comenzi si sugestii va astept sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu