Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

luni, 14 iunie 2010

Costum de baie crem - albastru

Acest nou costum de baie l-am lucrat in urma cu aproximativ 3 saptamani, pentru o doamna foarte draguta. Este lucrat din bumbac mercerizat 100% , intr-o combinatie de crem cu albastru, accesorizat cu o brosa rosie. La dorinta doamnei , am captusit acest costum cu un material lycra .

Pret 65 Ron

Pentru sugestii si comenzi va astept sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Un comentariu: