Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 29 mai 2010

"Geanta - cod 004"

Dragele mele , cu vreo doua saptamani in urma am primit o provocare din partea unei frumoase doamne ,cerandu-mi sa ii lucrez aceasta superba geanta din bumbac mercerizat, de la renumita casa de moda Coco Chanel .
= aceasta este modelul original =
Prin urmare m-am apucat de lucru sa vad ce imi iese si acum va prezint modelul meu in varianta simpla . Pret 150 Ron - simpla

Dupa aceea , m-am gandit sa ii pun o pata de culoare cu acest minunat crin rosu si a iesit asa:
Pret 165 Ron - geanta cu crin rosu ( daca doriti crinul poate avea si o oricare alta culoare)
Si in final , aceasta este geanta lucrata de mine , ce s-a dorit a fi o imitatie a casei de moda Coco Chanel .Pret 170 Ron - geanta cu maci si albastrele
Dimensiuni :
L= 25 cm
l = 10 cm
h= 15 cm
Geanta este lucrata din bumbac mercerizat 100% .Are un buzunar interior , se inchide cu fermoar apoi clapeta din fata are ca sistem de inchidere o capsa - magnet. Cureaua , lucrata si ea tot din bumbac , are o lungime de 1,5 m si este accesorizata cu un lant argintiu .
Pentru comenzi sau sugestii va astept sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu