Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

miercuri, 19 mai 2010

"Top - cod 001"

Astazi am mai finalizat un top inceput de ceva vreme . Este lucrat din bumbac .Se poate asorta foarte usor si la un blug dar si la un pantalon de stofa negu , alb ori maro, ( asa cum il am si eu in pozele de prezentare) . Poate fi de asemenea accesorizat cu o curea lata in talie , combinat cu o maleta si daca ii mai alaturati si geanta cod 003 http://ellacroche.blogspot.com/2010/05/geanta-cod-001.html#links atunci puteti fi bucuroase de o noua garderoba unicat.
Dimensiuni :
lungime:- 76 cm
circumferinta bust :-90 cm
Este potrivit pentru marimile L sau XL
Pret 87 Ron
Pentru comenzi sau sugestii va astept sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu