Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

marți, 18 mai 2010

"Geanta - cod 003"

Aceasta este una din gentile mele preferate . Am gasit acest model in una din zile si , pur si simplu mi-a intrat la suflet si abia astept sa o lucrez. Este ideala pentru plaja , sau chiar si atunci cand mergem la shoping. Nu-i asa doamnelor , .....ce poate fi mai relaxant decat o cura de cumpaturi:)
Pret 90 Ron
Pentru comenzi sau sugestii va astept sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu