Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 15 mai 2010

"Bolero circular"

In fotografia de mai jos este sora mea ( cea pentru care am lucrat acest bolero ) , impreuna cu baietelul meu , Andrei ( la varsta de 2ani si 8 luni) Acest bolero este lucrat din material acril cu o croseta de 10 mm. Se incheie cu un nasture si este potrivit la o plimbare in parc in zilele in care adie vantul.Poate fi purtat si la o tinuta sport,
casual, dar si la o tinuta eleganta.
Pret 110 Ron

Daca va place si costumasul baietelului meu, va invit sa urmati acest link http://ellacroche.blogspot.com/2010/03/set-andrei.html

Pentru sugestii si comenzi va rog sa imi scrieti la adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu