Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 27 martie 2010

"Set Andrei"

Acest costumas l-am lucrat special pentru baietelul meu, Andrei pentru a se innoi cu el in ziua de Sfintele Paste, de anul trecut. Avea 2,5 ani . E un compleu pe care l-a indragit foarte mult , format din hanorac cu gluga si pantaloni, crosetate cu un fir 50% bumbac, 50% acril. E foarte practic si usor de intretinut .
Pret 145 Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail
smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu