Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

marți, 30 martie 2010

"Botosei cod 001"Botosei foarte caldurosi si practici in perioada de iarna. Sunt lucrati din fir acrilic100%, in degradeuri colorate si se incheie cu un snurulet pentru ca astfel bebeii vostri sa nu reuseasca sa ii scoata din picioruse . :) Deasemenea au talpa antiderapanta pentru un plus de siguranta si o stabilitate mai mare.Acesti botosei sunt pentru copiii cu varste intre 0-1 an , dar la cerere , se pot lucra si pentru marimi mai mari.

Preturi in functie de marime:
Lungime talpa: 8 cm................ 23 lei/perechea
Lungime talpa: 9 cm.................26 lei/perechea
Lungime talpa: 10 cm................29 lei/perechea
Lungime talpa: 11-12 cm................32 lei/perechea


Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu