Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 26 martie 2010

Oare ce i se potriveste fetitei mele?

Palaria

Unul dintre accesoriile cele mai des folosite in sezonul rece, dar si primavara si toamna, revine din nou la moda, de data aceasta in varianta tricotata.

Fie ca este folosita pentru a oferi confortul atat de necesar iarna, fie ca este folosita pur si simplu ca accesoriu, palaria tricotata nu trebuie sa va lipseasca in acest an din garderoba copilului Dvs.

Pentru fetite si domnisoare puteti gasi o gama foarte variata de palari, pe toate gusturile si in toate nuantele de culori.

Vreti sa stiti care este culoarea la moda in acest an? Ei bine, atunci trebuie sa aflati ca in acest an totul este permis. Singurul aspect de care trebuie sa tineti seama este acela ca trebuie sa gasiti pentru copilul Dvs un model si o culoare care sa il avantajeze si sa ii puna in evidenta chipul.

Pentru fetite va recomandam palariile in tonuri vesele, cu floricele (sau fara) - in functie de hainutele la care vreti sa le asortati. Nu trebuie sa uitati nici de angelicul alb, alb cu roz, dar nici de mov, lila - culori foarte la moda in acest an. De asemenea, pentru o tinuta vesela, puteti opta si pentru culori mai indraznete, orange, verde, si chiar rosu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu