Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 10 septembrie 2010

Pluovar - cod 001

E toamna si deja au venit zilele reci si mohorate , asa ca ne pregatim de pe acum pentru zapada :)
Baietelul meu , tot vazandu-ma ca lucrez m-a intrebat de ce nu ii fac si lui un pluovaras?  Prin urmare , ......cum nu il puteam refuza ....uitati ce am lucrat . Este destul de gros ,pufos , cu guler pe gat , lucrat dintr-un fir ce are in compozitia sa 65% lana, 25% bumbac si 10% vascoza. Din firele pe care le aveam prin casa el si-a ales un bleomarin inchis si alb si am lucrat cu croseta nr 9, pentru a da mai multa amploare .Este potrivit pentru copii cu varsta intre 4- 6 ani.

Dimensiuni:
circumferinta bust = 62 cm
largime gat ( circumferinta ) = 40cm
lungime maneca = 40 cm
lungime pluovar = 46 cm

Pret
- 80 Ron( 1-2 ani)
-105 Ron (3-4 ani)
-128 Ron (5-6 ani)
Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu