Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 9 septembrie 2010

Pluovaras / Cardigan - nou nascuti- UNICAT - AA

Dragele mele ,incepand cu  aceasta toamna va prezint si noua mea colectie UNICAT , creata special pentru copiii vostrii.
Asadar, va prezint un pluovaras pentru nou- nascuti  lucrat din fire speciale pentru copii pentru a nu genera diverse alergii. De aceasta data nu am folosit croseta ci undrele circulare , lucrul iesind astfel mai plinut , numai bun pentru o zi racoroasa de primavara- toamna. Cadoul ideal pentru cea mai importanta persoana din viata dumneavoastra!

Dimensiuni:
circumferinta gat = 28 cm
lungime maneca  = 22 cm

Pret = 28 Ron

Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu