Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

sâmbătă, 27 martie 2010

Rochita Crina

Este o rochita pentru o fetita de 3-4 ani , o fetita careia ii place sa fie sic. Este ideala pentru zilele fierbinti de vara . Cu siguranta va atrage privirile pentru ca este o rochita fara spate care se leaga pe dupa gat si are ca accesoriu un trandafir rosu.
Pret 60 Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail
smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu