Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

marți, 30 martie 2010

"Chilotel Ilinca"
Acest chilotel din bumbac 100%, va acoperi frumos pampers-ul si asortat cu rochita sau bluzita , in aceleasi nuante ,va face ca bebelusul vostru sa fie o adevarata papusa:) Acest model poate fi realizat si in nuante adecvate baieteilor . Este lucrat pentru copiii cu varste intre 3-6 luni, dar daca doriti si pentru alte categorii de varste imi puteti scrie.

Pret 2o Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu