Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

marți, 30 martie 2010

"Oua crosetate"

Ornamente lucrate manual ,pentru ouale de Sfintele Sarbatori de Paste, realizate din macrame, bumbac mercerizat, sau matase, in diferite nuante de culori si modele deosebite. Astfel, dupa ce gospodinele au pregatit si vopsit ouale , le vor gati cu aceste ornamente pentru a le sfinti in Biserica in noaptea sfanta a Invierii Domnului.

Pret 7Ron/buc
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu