Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

marți, 30 martie 2010

"Rochita Ilinca"


Lucrata 100% din bumbac , cu sau fara cordonel , cu nasturasi sau fara , aceasta rochita , in orice combinatie de culori doriti este exact ce ii trebuie fetitei dumneavoastra . Daca doriti , puteti vedea cat de frumoasa este aceasta rochita impreuna cu chiloteii si sandalutele asortate la categoria ¨Seturi¨. Este destinata fetitelor cu varste intre 3-6 luni . Pentru marimi mai mari imi puteti scrie pe e-mail.
Pret 65 Ron
Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail
smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu