Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 27 august 2010

Rochita - cod 004


Fetita dv va arata ca o adevarata printesa in aceasta rochita alba , caruia , pentru ai da un plus de gingasie i-am inserat un fir fantezie in degradeuri violet. Este ideala pentru fetitele cu varsta intre 5-9 luni.
Dimensiunile acestei rochite sunt urmatoarele:
- circumfetinta bust = 44 cm
- lungime rochita = 37 cm
Pret 84 Ron ( pretul afisat este pentru dimensiunile de mai sus)
Pentru realizarea acestei rochite pentru alte dimensiuni va rog sa imi trimiteti pe adresa de e-mail urmatoarele date:
- circumferinta bustului copilului
- inaltimea copilului
- combinatia de culori dorita
- varsta copilului
 Pretul rochitei se va calcula in functie de dimensiunea acesteia si complexitatea ei.

Pentru sugestii sau comenzi va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu