Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 27 august 2010

Rochita - cod 001


O rochita cocheta , pentru o fetita gingasa cu varsta intre 0-5 luni . Este ideala pentru Sarbatorile de Craciun , combinatia culorilor alb - rosu caramiziu ducandu-ne deja cu mintea la sacul Mosului mult asteptat de copii.
Rochita este lucrata cu croseta nr 3 si fir 50% acril, 50% lana.
Dimensiunile acestei rochite sunt :
-circumferinta bust = 42 cm
-lungime rochita = 33 cm
Pret 83 Ron ( pretul afisat este pentru dimensiunile prezentate )
Daca doriti efectuarea acestei rochite si pentru alte marimi va rog sa imi trimiteti pe adresa de e-mail urmatoarele date :
- circumferinta bustului copilului:
- inaltimea copilului (in cm):
- combinatia de culori dorita
- vasta copilului

Pentru sugestii sau comenzi va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu