Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 27 august 2010

Rochita - cod 002


Aceasta este o rochita ideala pentru o printesa de 6-9 luni. Este lucrata manual cu croseta nr 2,5, din fir cu insertii argintii , finute , brodata pe margini cu fir Flavia crem. La aceasta rochita am asortat un trandafir alb-rosu confectionat de asemenea manual din panglica cu baza elastica.
Dimensiunile acestei rochite sunt:
-circumferinta bust =46 cm
- lungime rochita = 38 cm
Pret 82 Ron ( pretul afisat este pentru dimensiunile acestei rochite)
Daca doriti efectuarea acestei rochite si pentru alte marimi va rog sa imi trimiteti pe adresa de e-mail urmatoarele date :
- circumferinta bustului copilului
- inaltimea copilului (in cm)
- combinatia de culori dorita
- vasta copilului

Pentru sugestii sau comenzi va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu