Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 27 august 2010

Salopeta baietel - cod oo2


Aceasta e o salopeta cu bretelute si pantalonas scurt . Este crosetata din bumbacel pentru a nu crea iritatii bebelusilor . Am folosit fir de culoare alba si bleo in degradeuri .
Dimensiuni:
- circumferinta bust = 50 cm
-lungimea salopetei = 40 cm
Pret 55Ron
Pentru sugestii sau comenzi va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu