Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 2 iunie 2011

"Set Vio- golden fancy" si "Ursuletul Koala - cod 002"

Intr-una din zile , am ajuns sa fac cunostinta virtual, cu Mirela, o mamica cu 2 copilasi frumosi , .......o mamica ce, ....pe langa multe alte responsabilitati ce le are zi de zi , isi poate gasi un moment de relaxare doar pentru ea , ......moment in care creaza . Astfel, a luat nastere o noua bijuterie  , lucrata special pentru mine ......un set complet ( cercei , colier si bratara) - "Set Vio- golden fancy"

Multumesc Mirela!!!!!
Va pot spune ca este superb . Eu l-am dorit pentru al face cadou surorii mele intr-o zi speciala , dar nu imi venea sa ma despart de acest set , mi-a placut . Si mai mult , am fost si mai fericita cand i-am vazut si bucuria surorii mele la vederea lui .

Mai multe detalii ale acestui set le puteti afla accesand
Pentru a vizualiza toate creatiile Mirelei accesati link-ul   http://made4you-bijoux.blogspot.com/

In schimbul acestui set , am lucrat si eu o noua caciulita cu "Ursuletul Koala"
Este lucrata la croset din fir acrylic si este potrivita pentru zilele de primavara - toamna .  La cerere pot realiza si alte modele pe alte nuante de culori in functie de preferintele dv .

Pret : 35 Ron /buc

Pentru sugestii sau detalii va astept sa imi scrieti pe adresa de e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu