Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 2 iunie 2011

" Tigger "

Tigger este unul din cei mai buni prieteni ai ursuletului Winnie din renumitele desene animate. Andrei deja s-a indragostit de el , si m-a rugat sa ii mai fac si alte noi personaje. E destul de mare ca dimensiune:
- inaltime in sezut = 38 cm
- inaltime in picioare = 53 cm

Este 100% crosetat manual , din fire de compozitie lana si acryl , cu umplutura antialergica . Este o jucarie ideala pentru toti copiii , deoarece este moale si se poate modela cu usurinta, fara a sta cu grija ca ar putea inghiti sau a se lovi .O recomand cu mare drag . Pana si eu pot spune ca m-am indragostit de Tigger :))

Pret = 145 ron ( pentru dimensiunile de mai sus )

Pentru cei ce doresc , il pot lucra la comanda si la alte dimensiuni si ma pot contacta pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu