Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 22 iulie 2011

"Paturica alb-verde"

 La cererea unei cliente de la targ am lucrat prima mea paturica pentru bebelusi . E lucrata dintr-un fir acryl in nuante alternative de alb si verde deschis .Poate fi un cadou frumos si pentru fetita si pentru baietel , din acest motiv am si ales aceste culori neutre.
Dimensiuni : 76 x 80cm

Utila atat pentru plimbare, cat si in casa, este un element nelipsit din trusoul oricarui  bebelus. Se poate spala atat la masina ,cat si de mana, fiind recomandata spalarea la temperaturi joase, fara clor.
La cerere  pot realiza si cu alte culori si dimensiuni.
Pretul va fi stabilit in functie de material si dimensiuni.
Pret : 65 ron/buc

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu