Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 22 iulie 2011

"Poseta pentru o zi deosebita" - continuare


 In continuare voi incerca sa va prezint cateva din ultimele mele creatii . 
Am realizat o noua posetuta cu fir de matase gri, pe care o puteti asorta usor  langa o rochita la o nunta , sau o cununie civila ori, un botez .
Fiind lucrata in nuanta dorita, aceasta poseta poate fi personalizata exact pentru rochia dumneavoastra , fiind cu siguranta unica. 
Beretuta detasabila , face ca poseta sa poata fi purtata intr-un mod elegant in timpul dansului , sau poate fi inlaturata si purtata geanta ca atare .
Pentru a vizualiza aceasta poseta si pe alte nuante va invit sa accesati acest link http://ellacroche.blogspot.com/2010/04/poseta-pentru-o-zi-deosebita.html#

Pret 60 Ron

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu