Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

vineri, 22 iulie 2011

"Costum baie " - cod 009

Si din nou  un costum de baie alb caruia i-am aplicat o mica floricica ca o pata de culoare . Floarea are atasat un ac de brosa , astfel putand fi atasata oriunde pe costumul de baie , dupa cum reiese si din fotografiile de mai sus .
La cerere acest model poate fi lucrat si pe alte nuante .

Pret: 100 Ron/buc

Multumesc Roxanei , pentru acceptul de a publica  pozele trimise cu costumul de baie . Ii vine foarte bine si ii doresc distractie placuta la plaja si sa se bucure de cat mai mult soare . 

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu