Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 25 august 2011

"Botosei rosu & alb"

 Va mai amintiti acesti botosei rosii ? I-am prezentat cu ceva timp in urma aici http://ellacroche.blogspot.com/2011/07/botosei-rosu-alb.html#
In Sibiu si-au gasit o noua printesa, ce, alaturi de tatal ei au avut bucuria si placerea de a-mi permite sa fac o poza pentru a o prezenta pe blogul meu si pentru aceasta le multumesc.

 Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

2 comentarii:

  1. Sunt foarte frumosi botoseii, ca de altfel toate creatiile tale. Imi place mult blogul tau. Ma bucur ca l-am descoperit. L-am adaugat in blogurile mele favorite. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Ma bucur tare mult sa vad ca iti plac micile mele creatii si iti multumesc ca mi-ai adaugat blogul in lista preferintelor tale.
    Am intrat putin si am rasfoit pe blogul tau si imi place ce si cum lucrezi si te invit, daca poti si doresti sa participi la targul handmade din Pitesti pe 17-18 septembrie .Detalii gasesti in sectiunea "Targuri si expozitii handmade" poop.

    RăspundețiȘtergere