Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

joi, 25 august 2011

"Set Alessia"

 

Acest minunat poncho si caciulita au fost unele din produsele ce nu au rezistat prea mult la targul din Sibiu. Astfel, aceasta dulce printesa, Alessia, a devenit posesoarea lor, spre admiratia tuturor trecatorilor dar si a expozantilor. E o adevarata artista cand vine vorba de realizarea unei fotografii si le multumesc parintilor pentru acordul dat in a face publice aceste poze.
Drept multumire acest set l-am numit chiar dupa numele micutei " Set Alessia".

Caciulita este lucrata din bumbac mercerizat 100%, accesorizata cu o floricica rosie .
Poncho este lucrat din fir ce are in compozitie bumbac si acryl, un fir destul de plinut, potrivit pentru serile mai racoroase de vara sau primavara - toamna .

 Pret :
- 30 Ron ( caciulita din foto )(3 luni-1an)
- 42 ron ( poncho din foto )( 3 luni -1an)

Pentru marimi mai mari pretul difera in functie de  dimensiuni .
 Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu