Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

miercuri, 17 august 2011

"Cizmulite tricotate"

 Cizmulite tricotate manual din fir acylic si fir fantezie. Sunt ideale in zilele friguroase de iarna pe parchetul rece si le recomand tuturor copilasilor. La cerere pot lucra si pe alte culori si pentru fetite.

Pret : 
- 28 Ron ( pentru 0-12 luni)
- 30 Ron ( 1-3 ani)
 Daca doriti sa le atasez si talpa antiderapanta pretul creste cu 5 Ron.

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu