Atentie

Pentru actualizarea preturilor afisate pe blog, va rog sa ma contactati inainte de a lansa o comanda.Este posibil, ca in cazul unor produse, preturile sa nu mai corespunda. Va multumesc!

Copyright

Intregul continut al paginii http://www.facebook.com/ellacrochehandmade si blogul http://ellacroche.blogspot.ro/ - modele, fotografii de produs, imagini, texte, grafica, logo-uri etc reprezinta proprietatea Radu Mihaela Viorica Neacsa PFA si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Models, product photos, images, text, graphics, logos, etc. are the property of Radu Mihaela Viorica PFA Company and are protected by copyright law protection. Use without the company approval of any items mentioned above shall be punished according to laws.

miercuri, 17 august 2011

"Palariutele anului 2011"

-cod 001 - palariuta roz cu floare rosie 
 Am lucrat un model nou de palariute, tricotate din bumbac mercerizat, accesorizate cu cate o floare .Fiecare fetita cu siguranta isi doreste sa fie cocheta si ar dori sa aiba in garderoba lor aceasta palariuta deosebita . La cerere pot lucra si pe alte colori .

Pret: 
- 38 Ron ( pentru 1- 5 ani)
-45 Ron ( 6- 8 ani )
Pentru dimensiuni mai mari va rog sa ma contactati. Preturile difera in functie de dimensiuni.

Pentru comenzi si sugestii va rog sa imi scrieti pe e-mail smihaelaviorica@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu